Blog

Zvládnutí digitální transformace v 5 rychlých krocích: Krok 3 - Čas na radikální řez

Ve třetím kroku pětistupňové cesty k digitalizace vaší firmy dochází ke skutečné přeměně – je čas na radikální řez! Je to vlastně jako připravit si na sezónu šatník a přebrat věci, které už nenosíte, a naopak doplnit to, co je in, nové a moderní.

Více...

Zvládnutí digitální transformace v 5 rychlých krocích: Krok 2 - Roztřídění agendy

V dynamickém prostředí moderního podnikání není pojem "digitalizace" jen módním slovem, ale záchranným lanem pro trvalý úspěch. Evoluce firmy je nejen šetrnější, ale i úspornější než revoluční přestavba.

Více...

Zvládnutí digitální transformace v 5 rychlých krocích: Krok 1 - Začněte v malém, myslete ve velkém!

V rychlém světě podnikání není digitalizace luxusem, ale nutností. I když vás při představě změn polévá studený pot, pravdou je, že se jim nemůžete vyhýbat věčně. Podívejme se společně, jak začít.

Více...

5 kroků digitalizace: Nebojte se využít veškerý potenciál, nevymýšlejte již vymyšlené a řezejte!

Digitalizace ve firmě je neodkladným procesem. I když ho oddalujete a bojíte se každé změny, víte, že se jí nakonec nevyhnete. Vše je možné si připravit v pěti jednoduchých krocích.

Více...

Efektivní správa zaměstnanců ve vícejazyčných firmách

V dnešní době, kdy firmy expandují do mezinárodních sfér a zaměstnávají týmy s různými jazykovými pozadími, se stává klíčovým úkolem řízení personální agendy ve vícejazyčném prostředí.

Více...

Vylepšete práci vaší firmy díky chytrému software na řízení firmy

Efektivní řízení lidských zdrojů je mnohostranný úkol, který vyžaduje zefektivnění procesů a pečlivé vedení záznamů. A s tím je spojeno neuvěřitelně času! Ten byste chtěli zejména o Vánocích věnovat beze zbytku Vaší rodině. Řešení existuje a je jednoduché.

Více...

Šablony vám ušetří čas a eliminují chyby

V rámci modulu Personální agenda MySmartplace, chytrého software pro správu vaší firmy nabízíme i šablony nejdůležitějších dokumentů. Již vypracované šablony slouží pro optimalizaci personální agendy a usnadní práci nejen HR manažerům, ale všem, kdo s nimi pracují.

Více...

Revoluce ve vaší kanceláři – bez papírů, efektivně a moderně

V rychle se vyvíjejícím prostředí řízení lidských zdrojů není přechod na bezpapírovou kancelář jen trendem. Je to zcela zásadní transformace, která přináší efektivitu, kontroluje dodržování předpisů a přináší závan čerstvého vzduchu na pracoviště.

Více...

Není zpráva jako správa : Modul Správa úkolů je nejlepší zprávou dne!

Zvyšte efektivitu svého podnikání pomocí chytrého softwaru, jehož nedílnou součástí je i správa úkolů. Dosáhnete tak komplexního přístupu k řízení úkolů nejen pro majitele firem a vyšší a střední manažery, ale i pro jednotlivé zaměstnance ve vaší firmě, jimž tento modul velmi usnadní práci a plánování.

Více...

Komplexní průvodce nejnovějšími změnami Zákoníku práce

HR manažeři by mohli vyprávět. Změn je totiž nepočítaně, ale pro ty chytré existuje softwarové řešení. I tak byste se ale měli v novém Zákoníku práce umět alespoň částečně orientovat.

Více...

Jak na zefektivnění personálních operací ve firmě?

Odpovědí je chytrý informační systém v oblasti lidských zdrojů. V dnešním rychle se měnícím podnikatelském prostředí je efektivní řízení lidských zdrojů klíčové pro úspěch každé společnosti a fungující firmy.

Více...

Platforma MySmartplace jako krok k moderní efektivitě

V dnešní době je digitální transformace nevyhnutelným krokem pro firmy hledající efektivní způsoby, jak zvýšit svou ziskovost a současně snížit administrativní zátěž.

Více...