Blog

POJĎME SE POTKAT! 4. dubna na další snídani plné inovací, nových nástrojů a možností, jak podnikat lépe

POJĎME SE POTKAT! 4. dubna na další snídani plné inovací, nových nástrojů a možností, jak podnikat lépe

Koncept speciálních snídaní plných inovací a možností ve společnosti SmartDorland pokračuje. Druhé ranní setkání, které zasytí nejen vaše žaludky, ale i mozky, chystáme už 4. dubna a jeho tématem bude nejen digitalizace.

Zajímá vás téma digitalizace a chcete se inspirovat? Pak čtěte dál.

Uvědomujeme si, že transformace firmy a její přechod na digitalizaci je velký krok, který může mnohé děsit. My vám však ukážeme, že ani tato změna neohrozí chod vaší firmy a že se není čeho bát. Naopak, čím dříve začnete, tím dříve uvidíte výsledky. My vám garantujeme, že jediné, čeho budete litovat, je to, že jste nezačali dříve.

Dubnová snídaně vám přinese ještě více informací a příležitostí, jak transformovat vaše podnikání prostřednictvím digitálních inovací. Provedeme vás efektivními a jednoduchými kroky, které jsme si v naší firmě vyzkoušeli na vlastní kůži, takže vy už nebudete muset nic vymýšlet.

A na co se můžete těšit?

Bez stresu a společně se ponoříme do digitalizace podnikání v pěti jednoduchých krocích. Provedeme vás celým procesem od počátku až do zdárného konce. Seznámíme vás s efektivními modulárními a škálovatelnými řešeními, která vám předvedou mimo jiné i to, že pokrokové řešení chytrého software MySmartplace lze propojit s vašimi stávajícími interními systémy a že jej lze nadále rozšiřovat. Naučíme vás, jak si vybrat a implementovat digitální nástroje podle potřeb vaší firmy.

Takže ano, bude to nové, ale to neznamená, že všechno, s čím jste až dosud pracovali, je zastaralé. Vůbec ne. 

To, co je vyzkoušené a funguje, měnit nemusíte. My vám z praxe ukážeme, jak může digitalizace vaší firmy jednou provždy a revolučně změnit vaši firmu a způsob vašeho podnikání tak, aby zaměstnanci nepanikařili a aby firma plynule přešla do moderního prostředí.

Ona plynulost je klíčem. Nikdo nic nepozná, zaměstnanci budou v klidu, a až celý proces dokončíte, uvidíte před sebou jen daleko snazší cestu, která vám ušetří čas, peníze i práci.

Snídaně 4. dubna

Zapište si proto do kalendáře datum 4. dubna a těšte se na společné setkání.

Při první snídani s MySmartplace jsme prozkoumali chytrá podnikatelská řešení a ukázali jsme si, jak může digitální pokrok zmírnit stres spojený s prací. 

Druhé setkání nás posune ještě o něco dále. Ale nebojte se, do rozjetého moderního vlaku můžete s klidem naskočit i tehdy, když jste první snídani vynechali.

Při čerstvém pečivu a kávě probereme co nejefektivnější a bezbolestnou cestu propojení současných systémů s budoucími možnostmi, to vše s praktickými ukázkami.

Představíme vám modulární řešení s možností postupného rozšiřování přesně na míru vašim požadavkům, ukážeme vám, jak si usnadnit práci s fakturami, s lidmi i s jednotlivými projekty.

 

Pokud tedy chcete udělat váš podnik chytřejší a efektivnější, dáme vám strukturovaný návod k postupné přeměně a praktické tipy a postupy pro plynulý přechod k digitálnímu podnikání. A nejen to. Seznámíme vás s novými technologiemi. Ukážeme vám, jak dokáže AI zjednodušit vaše účetnictví a transformovat a urychlit vaše finanční procesy.

 

Počet míst na snídani je omezen a vzhledem k zájmu, který byl minule, doporučujeme včasnou registraci, abyste si zajistili své místo. Pro registrované je vstup ZDARMA.

REGISTRACE ZDARMA zde.

(Foto hlavní: Freepik / Freepik, Public domain, foto v textu: Dorland)

#DigitalTransformation #SmartBusiness #AIRevolution #InnovationBreakfast