Blog

Nejste v tom sami. Nikdy. Superhrdinové MSPL stojí při vás

Nejste v tom sami. Nikdy. Superhrdinové MSPL stojí při vás

Ještě možná pořád tápete a váháte, protože rychlost světa kolem nás je skutečně děsivá. Technologie pomalu ovládají vaši firmu a vy si pořád nejste jisti, jestli je to přínos anebo byste se měli klepat někde pod stolem. My známe odpověď.

Je to odpověď jako z pohádky: Jak tým podpory společnosti MySmartplace posiluje postavení klientů.

Do digitalizace s podporou a úsměvem

Poznejte systém chytré kanceláře společnosti MySmartplace, kde podpora klientů není jen službou, ale partnerstvím pro růst vaší společnosti. Zjistěte, jak oddaný tým podpory pomáhá klientům okamžitě a efektivně, navíc s nádechem humoru, zábavy a výjimečné péče.

Digitalizace ani softwaru, který vyřeší spoustu věcí za vás, se už není proč bát.

V rámci projektu MySmartplace se můžete seznámit s novými službami, které jsou pro vás připraveny.

„V MySmartplace si uvědomujeme, že za každým požadavkem na podporu stojí člověk, který usiluje o úspěch. Základem tohoto chápání je náš tým podpory, který poskytuje nejen odpovědi, ale i komplexní řešení na míru jedinečným potřebám každého klienta, a to vše (snad) s humorem a lidskostí,“ říká Eva Stejskalová. „Nově u nás definujeme klientskou podporu spojením technických znalostí s kapkou humoru a velkou péčí. Náš tým podpory neřeší jen problémy - při každé interakci zlepšuje váš zážitek z chytré kanceláře.“

Společně je to super! 

Takže pokud si myslíte, že jste v tom sami, nemusíte mít obavy. Za vámi stojí superhrdinové v plné polní a zcela vyzbrojeni vědomostmi, znalostmi a pochopením.

Ostatně o to vše se s vámi dělíme i na našich tematických ranních eventech. Jeden z nich už proběhl a druhý se chystá – neměli byste na něm chybět.

Přístup týmu podpory MySmartplace je jednoduchý: naslouchat, pochopit a vyřešit. To vše jemně okořeněné špetkou humoru, takže i ty nejsložitější problémy jsou řešeny s lehkostí. Podpůrný tým se stará o to, aby řešení byla nejen efektivní, ale také příjemná, od průvodce labyrintem modulů až po přizpůsobení ovládacího panelu klientovi na míru.

Macrovector / Freepik, Public domain

Výjimečný zážitek z MySmartplace

Každý člen týmu podpory MySmartplace je mistrem v řízení celkové koncepce MySmartplace. Je to vlastně jako orchestr nebo symfonie, kde každý článek jako hudebník zajišťuje, aby každá nota vašich obchodních procesů hrála v dokonalé harmonii. 

Odborníci pracují „v zákulisí“ a starají se o to, aby vaše zkušenosti s naší platformou byly něčím výjimečným. 

S jejich pomocí se orientace v sadě nástrojů MySmartplace stává druhou přirozeností.

V digitální doméně MySmartplace je tým podpory jako přátelský strážce vašeho digitálního pracovního procesu. Všichni odborníci jsou vždy na dosah jednoho telefonátu nebo kliknutí, vyzbrojeni řešeními, úsměvem a občasnou slovní hříčkou. 

S volbou MySmartplace nepřijímáte pouze platformu; získáváte partnera, který si cení vašeho klidu stejně jako vašeho úspěchu.

Takže vítejte v rodině MySmartplace, kde podpora přesahuje rámec řešení problémů – zde podporujeme růst vaší firmy a vaši cestu digitální transformací doprovází specializovaný tým, který je připraven proměnit každou otázku v cestu k rozvoji a každou výzvu v odrazový můstek k úspěchu.

(Foto: Kues1 / Freepik, Pubic domain)